• YOUNGHOME

    YOUNGHOME

    Ningbo YoungHome geus ngembangkeun sababaraha kotak dahar beurang populér sarta cangkir cai dumasar kana téhnologi modifikasi palastik tradisional.Sanggeus leuwih ti sapuluh taun pangwangunan, éta geus akumulasi desain produk euyeub, produksi jeung sumber ranté suplai.Dina taun-taun ayeuna, Ningbo Younghome komitmen pikeun nyiptakeun bumi héjo babarengan.Kalayan rojongan prestasi panalungtikan ilmiah relevan Universitas Ningbo sarta Ningbo Institute of Bahan, Cina Akademi Élmu, produk tableware awét biodegradable geus hasil dimekarkeun.

WARTA

PUSAT wartos