750ml Plastik Desain Adat GYM Ngocok Botol

Katerangan pondok:

Modél: YH-WT03
Bahan: PP + PE
Ukuran: 9.5*22.5 cm
Kamampuh: 750 ml
Beurat: 167 g
Paket: Kalayan Kantong Opp
Warna: Pink
Pamaké anu cocog: Siswa, GYM, Olahraga

logo 1


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Pangukuran lebar:9,5 dia
    Jangkungna:22,5 cm
    Bahan PE + PP
    Warna sadia Pink
    Inpo nu leuwih Shaker anu gampang dianggo ieu ngagoncangkeun bubuk protéin anjeun dina sababaraha menit sareng kaluar panto dina sababaraha menit
    Perawatan sareng Pangropéa Dibersihkeun ku cai sabun, bilas sareng garing
    Teu cocog sareng gelombang mikro
    Bantahan GAMBAR PRODUK JEUNG WARNA
    Unggal produk dinaMramatloka yplastichome mangrupakeun ngagambarkeun produk sabenerna.Urang nyobian nampilkeun gambar produk sakumaha akurat jéntré.Nanging, kusabab lampu sareng alat anu béda anu anjeun anggo, warna dina gambar tiasa rada bénten tina warna produk anu saleresna.

    Hébat 750ml Plastik Desain Adat GYM Ngocok Botol

    Katerangan:
    1.Convenient, Portabel Shaker - Ieu gampang-to-buka shaker shakes bubuk protéin anjeun dina menit sarta kaluar panto dina menit.Bawa sareng anjeun ka gim, damel, atanapi dimana waé!
    2.Desain anti bocor - ulah sieun ngalungkeun shaker ieu kana kantong gym atanapi dompet anjeun… Mibanda tutup snap basajan sareng desain anti bocor pikeun mastikeun inuman anjeun henteu tumpah.Ogé, teu sapertos seueur cangkir anu sanés, anjeun tiasa ngandelkeun anu ieu pikeun ngajamin inuman anu teu bocor!
    3.Awét sarta gampang pikeun ngabersihan - Blénder ieu ogé pisan awét sarta bisa tahan ragrag tanpa megatkeun, sahingga pendamping sampurna pikeun gaya hirup aktif Anjeun.Ogé ngarojong pamakéan dishwasher a, jadi gampang pikeun ngabersihan.
    4.Bpa-gratis jeung odorproof – 310 shakers oge BPA-gratis, jadi Anjeun bisa yakin yén racun ngabahayakeun teu leach kana inuman Anjeun.Sajaba ti éta, botol téh odorproof, jadi maranéhna teu ninggalkeun bau pikaresepeun sanggeus ngumbah

    Kaunggulan pausahaan urang: Urang boga tim design urang sorangan, bisa muka design kapang jeung design prints patterns.In taun panganyarna, Ningbo Younghome geus komitmen pikeun nyieun hiji bumi héjo babarengan.Kalayan rojongan prestasi panalungtikan ilmiah relevan Universitas Ningbo sarta Ningbo Institute of Bahan, Cina Akademi Élmu, produk tableware awét biodegradable geus hasil dimekarkeun.

    Muhun 750ml Plastik Desain Adat GYM Ngocok Botol


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami