Tentang Kami

Tentang Kami

Méter pasagi
Pagawé
%
Jasa Inspeksi Pinuh

Tim R&D:

Tim R&D gaduh pangalaman anu beunghar sareng kami fokus kana panalungtikan sareng pamekaran bahan biodegradable.

Migawé bareng kalayan Sakola Élmu Bahan jeung Téknik Kimia, Universitas Ningbo, urang bakalbukaera anyar lingkungan-ramahbahan.

YoungHomeneuteupsmaju kagawé barengsareng anjeun nganggobiobahan degradable pikeun hirup hiji hirup sustainable tur éndah tur dibagikeunurangimah héjo.

800-425
800-591

Tim produksi:

Sahandapeunéta"Ngan Dina Waktos" narik mode produksidimekarkeun kuToyota, urangdirobahurangefisiensi produksi.Omesin suntik molding ur geus laun switched kana leungeun robotic.Dina mangsa étaCov-2019jaman wabah, kapasitas produksi geus greatly stabilized, sarta laju lulus kualitas sarta laju parantosan on-waktu geus tetep stabil di luhur 98%.

未标题-1

Tim layanan:

The idéal pangluhurna tim bisnis urangéta cgawé bareng anjeun pikeun nyieun pasar sagara birujeung kainovasie babarengankacemerlangan.

Sapanjang jalan, kami geus salawasna taat kana model manajemén loop tertutup sateuacanna, nuturkeun nepi salila acara, sarta reviewing sanggeus acara.Kami geus salawasna percaya dina sikep manajemén produksi kaunggulan jeung perbaikan kontinyu.

Mangga cooperate kalawan kami!Tim penjualan gairah kami teu bisa dielehkeun sareng bakal damel sareng anjeun pikeun ngamajukeun proyék anjeun pikeun suksés.

600
600b
9f67fd46

Gawé Jeung Kami

Naha anjeun merek, grosir atanapi distributor, anjeun tiasa mendakan solusi anu cocog sareng anjeun!

tentang Kami

Anjeun bisa ngirim kami hiji panalungtikan nurutkeun kana informasi kontak dina website, sarta kami bakal ngawalon anjeun dina hiji poé.Salian produk dina website, urang bisa nyadiakeun kustomisasi.

tentang Kami

Salami anjeun nyayogikeun gambar atanapi conto, kami tiasa ngadamel produk anu sami pikeun anjeun.Dina waktos anu sami, kami ngadukung desain campuran, anjeun tiasa ngagabungkeun botol sareng hookah karesep anjeun, sareng ngaropea warna anu béda.

tentang Kami

Upami anjeun henteu hoyong mesen massa di awal, seueur produk kami ogé aya di stock, janten anjeun tiasa ngamimitian ku pesenan alit & campuran.Kami daék nyarankeun modél anu paling laris ka anjeun dumasar kana pasar anjeun.