Anyar Balik-ka-sakola Kids dahar beurang Box

Katerangan pondok:

Modél: YH-HF23
Bahan: PS + PP
Ukuran: 20.5*18.5*6.5 cm
Warna: Bodas & Héjo
Kamampuh: 1.3L
Beurat: 502g
Pakét: Kotak kado
Pamaké anu cocog: Siswa, Patugas, Barudak, Ibu Rumah Tangga…

logo 1


Rincian produk

Tag produk

Pangukuran Panjangna:20,5 cm diaméterna
lebar:18,5 cm diaméterna
Jangkungna:6,5 cm
Bahan PS+PP
Warna sadia Héjo
Bodas
Inpo nu leuwih kotak dahar beurang portabel.
Segel cincin karét kedap hawa / termoplastik.
Perawatan sareng Pangropéa Dibersihkeun ku cai sabun, bilas sareng garing
Microwave Aman
Bantahan GAMBAR PRODUK JEUNG WARNA
Unggal produk dinaMramatloka yplastichome mangrupakeun ngagambarkeun produk sabenerna.Urang nyobian nampilkeun gambar produk sakumaha akurat jéntré.Nanging, kusabab lampu sareng alat anu béda anu anjeun anggo, warna dina gambar tiasa rada bénten tina warna produk anu saleresna.

Best-Pilih--New-Balik-ka-sakola-Kids-Dahar-Kotak

Katerangan:
[BPA-bébas Plastik Bento Box] Kotak dahar beurang Salad dijieunna tina insulasi PP bébas BPA, vinyl, kalungguhan, atawa PVC, sarta dijieun tina bahan dahareun-grade.Bau, awét, bisa dipaké deui, antifouling.

[Kotak Bento anti bocor sareng ventilasi, gampang dibuka] Panutup kotak bento plastik ngagaduhan cincin silikon anu nyegel, anu tiasa dianggo sareng kancing pikeun ngégél sacara efektif, nyegah bocor dahareun, sareng ngajaga kadaharan seger nalika dianggo.Buka heula panutup kotak bento, supados barudak tiasa ngabuka.

[3 kompartemen kotak bento anu tiasa ditumpuk 1300ml] 3 kompartemen baki kalebet 1 kompartemen ageung sareng 2 kompartemen alit pikeun luhureun pilihan anjeun, ogé wadah ganti baju salad anu tiasa dicabut anti bocor, sampurna pikeun nyimpen salad, jajanan, buah, sayuran, sandwich. jeung kadaharan séjénna

[Ruang panyimpen] Portabel salad kotak Bento kalayan diwangun-di sendok multi-tujuan sareng wadahna anti bocor saos, cocog pikeun murangkalih, awéwé sareng déwasa.Panyimpen alat makan transparan sareng kotak tuang siang, nyegah anjeun hilap nyandak peralatan makan, gampang dibawa, cocog pikeun tuangeun sakola, kantor, piknik, perjalanan.

[Pikeun gelombang mikro, mesin pencuci piring, gampang dibersihkeun] Kotak cikiih biasana ngajaga dahareun haneut salami 2-3 jam.Anjeun tiasa nganggo gelombang mikro, nempatkeun dina mesin pencuci piring, atanapi dianggo dina kulkas.(Catetan: pancegahan kedah kahartos sateuacan pemanasan oven microwave)

Hébat--Bari-Balik-sakola-Barudak-Dahar-Kotak


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami