Plastik direkayasa

Plastik direkayasa

900-500

Tim panalungtikan sarta pamekaran di AMETEK Specialty Metal Products (SMP) - dumasar dina Eighty Four, Pa, AS, geus dicokot minat kana kamampuhan munculna tina plastik.Usaha ieu parantos investasi waktos sareng sumber pikeun ngarobih bubuk alloy tinggi sareng stainless steel janten bahan aditif atanapi pangisi idéal pikeun dianggo dina sababaraha aplikasi, kalebet sanyawa palastik anu tiasa didéteksi pikeun kadaharan sareng manufaktur farmasi ogé plastik rékayasa generasi salajengna.

Nalika penanganan dahareun janten langkung canggih pikeun nyumponan paménta masarakat pikeun kabersihan, aditif anu asup kana plastik dina aplikasi ieu kedah dilaksanakeun dina tingkat anu langkung luhur.Harepan pikeun aditif plastik nyaéta yén produk ayeuna bakal gampang nyampur sareng ngagantungkeun bahan plastik atanapi epoksi anu dianggo pikeun ngadamel bagian akhir atanapi palapis kalayan tingkat cacad anu tiasa diabaikan.Bagian tungtung kedah diproduksi dina warna sareng kelas plastik anu pas pikeun cocog sareng merek, warna bahaya, atanapi pedoman kaamanan pangan anu tos aya, bari dina waktos anu sami nawiskeun sipat anu ningkat sacara signifikan.Salaku conto, plastik biru anu tiasa didéteksi anu diproduksi kalayan aditif logam tingkat luhur ayeuna umum di fasilitas manufaktur dahareun sareng inuman sareng ngamungkinkeun pikeun ngaidentipikasi potongan plastik leutik.

Brad Richards, Manajer Produk pikeun AMETEK SMP Dalapan Puluh Opat, ngajelaskeun salajengna: "Bringing kami husus tailored stainless steel powders kana campuran salaku aditif bisa didéteksi pikeun plastik nawarkeun loba kaunggulan.Kontaminasi dahareun sareng inuman dikirangan salaku potongan plastik anu henteu tiasa katingali atanapi karasa dina hiji barang ayeuna gampang diidentipikasi dina mesin sinar-X atanapi ku deteksi magnét.Ieu sacara signifikan ningkatkeun kualitas pikeun produsén ku nyayogikeun kamampuan kritis pikeun ngirangan kontaminasi sareng patuh kana peraturan industri anu ketat ngeunaan kualitas dahareun sareng inuman, kaamanan, sareng penanganan.

Peraturan ieu kalebet undang-undang anu ketat di Inggris, Eropa, sareng AS The US FDA Food Safety Modernization Act (FSMA) sareng peraturan déwan Éropa EU 10/2011, contona, duanana meryogikeun palaksanaan kontrol anu nyegah kontaminasi plastik produk pangan.Ieu nyababkeun sajumlah téknologi deteksi anu ditingkatkeun sareng sistem sinar-X, tapi ogé paningkatan dina deteksi magnét sareng sinar-X tina plastik sorangan upami dibandingkeun sareng produk pangan sareng inuman.Hiji aplikasi umum hasilna tina panerapan ieu pamakéan aditif stainless steel cai-atomized pikeun plastik, sakumaha dijieun ku AMETEK SMP sarta dijelaskeun ku Richards luhur, pikeun substansi ningkatkeun kontras sinar-X sarta ngidinan pikeun deteksi palastik gampang.

Aditif logam nawiskeun kaunggulan pikeun bagian palastik anu direkayasa sareng komponén polimér ogé.Ieu kalebet dampening geter, anu nyababkeun bahan komposit kalayan élastisitas, dénsitas, sareng sipat atenuasi geter anu sadayana tiasa dirobih dina rentang anu lega.Kombinasi séjén tina aditif logam urang ogé bisa ningkatkeun konduktivitas listrik tina bahan sakabéh, nyieun paningkatan dina sipat anti statik atawa malah conductive dina loadings tinggi.

Kaasup partikel logam anu langkung keras dina bahan anu katelah komposit matriks polimér nyababkeun produk anu langkung kuat anu nawiskeun résistansi ngagem anu langkung saé sareng umur anu mangpaat.

Richards ngécéskeun salajengna: "Incorporation of aditif logam kami ogé méré an tepi ka maranéhanana konsumén nyieun plastik rékayasa langkung teknis.Paningkatan dina karasa, abrasion, sareng sipat tahan erosi ngajantenkeun aranjeunna serbaguna sareng cocog pikeun rupa-rupa aplikasi.Urang tiasa ningkatkeun konduktivitas termal sareng listrik sareng gampang ngarobih dénsitas bahan.Urang ogé tiasa ngadamel bagian plastik anu tiasa dipanaskeun ku induksi, anu mangrupikeun harta anu unik sareng dipilarian sabab ngamungkinkeun pemanasan gancang sareng seragam komponén individu.

AMETEK SMP ngahasilkeun bubuk logam tina 300 sareng 400 séri stainless steels dina sauntuyan ukuran halus (~ 30 µm) sareng kasar (~ 100 µm) salaku aditif sareng pangisi pikeun sanyawa polimér.alloy custom sarta ukuran bisa tailored kana spésifikasi pasti customer pikeun varying kaperluan produksi.Opat sasmita béda tina bubuk stainless steel AMETEK SMP urang geus jadi kaprah: 316L, 304L, 430L, sarta 410L alloy.Sadayana parantos direkayasa khusus dina rentang ukuran anu tepat pikeun nyampur pangsaéna sareng aditif polimér.

Serbuk logam kualitas premium parantos diproduksi ku AMETEK SMP salami 50 taun.Fasilitas canggih, kalebet téknologi atomisasi cai tekanan tinggi, ngamungkinkeun usaha pikeun nawiskeun kustomisasi tingkat luhur.AMETEK SMP insinyur sarta metallurgists gawé bareng konsumén pikeun konsultasi on saran produk na selections bahan.Konsumén tiasa milih alloy anu pasti, ukuran partikel, sareng bentukna pikeun mastikeun hasil anu tepat pikeun nyumponan sarat kualitas anu paling nungtut dina séktor pangan, farmasi, pertahanan sareng otomotif.


waktos pos: Sep-24-2022