Warta

Warta

  • 7 Jenis Plastik Anu Paling Umum

    1.Polyéthylene Terephthalate (PET atanapi PETE) Ieu mangrupikeun salah sahiji plastik anu paling sering dianggo.Éta hampang, kuat, biasana transparan sareng sering dianggo dina bungkusan dahareun sareng lawon (poliéster).Conto: Botol inuman, Botol/kendi dahareun (saos salad, mentega kacang, madu, jsb) sareng p...
    Maca deui
  • Degradasi Pseudo Ngaganggu Pasar, Ngawates Plastik Masih Panjang

    Kumaha anjeun tiasa ngabejaan lamun hiji bahan biodegradable?Tilu indikator kedah ditingali: tingkat degradasi relatif, produk ahir sareng eusi logam beurat.Salah sahijina henteu nyumponan standar, janten sacara téknis henteu biodegradable.Ayeuna, aya dua jinis utama pseudo-degra ...
    Maca deui
  • Plastik Biodegradable pikeun Protection Lingkungan

    Kalayan kamekaran ékonomi sareng ningkatna standar hirup masarakat, paménta produk plastik ningkat unggal dinten, sareng "polusi bodas" anu dibawa ku plastik janten langkung parah.Ku alatan éta, panalungtikan sarta pamekaran plastik degradable anyar jadi impo ...
    Maca deui
  • Prosés Produksi Produk Plastik

    Prosés produksi sakabéh produk plastik nyaéta: Pamilihan bahan baku - ngawarnaan sareng cocog bahan baku - Desain kapang casting - mesin dékomposisi suntik molding - percetakan - assembly sarta nguji produk rengse - kanyataan bungkusan ...
    Maca deui
  • Prosés Produksi Produk Plastik

    Numutkeun sipat alamiah tina plastik, éta mangrupikeun prosés anu rumit sareng ngabeuratkeun pikeun ngajantenkeunana janten produk plastik kalayan bentuk sareng nilai panggunaan anu tangtu.Dina produksi industri produk plastik, sistem produksi produk plastik utamana diwangun ku opat pro kontinyu ...
    Maca deui
  • Naon Dupi Kategori Plastik?

    Plastik tiasa dibagi kana plastik umum, plastik rékayasa sareng plastik khusus dumasar kana panggunaanana.Numutkeun klasifikasi fisik jeung kimiawi bisa dibagi kana plastik thermosetting, plastik thermoplastic dua jenis;Nurutkeun kana klasifikasi métode molding bisa b ...
    Maca deui
  • 3 rupa plastik panyalindungan lingkungan

    Kalawan ngembangkeun gancang industri bungkusan, inovasi téhnologi aplikasi bahan jeung perhatian ngaronjatna tina konsép panyalindungan lingkungan masarakat, beuki loba bungkusan plastik dijieun tina bahan ramah lingkungan.
    Maca deui
  • Aplikasi tina Plastik

    Daptar Eusi Sipat Plastik Mangpaat Plastik Fakta ngeunaan Plastik Patarosan anu Sering Ditanya – FAQ Sipat Plastik Plastik biasana padet.Éta tiasa janten padet amorf, kristalin, atanapi semi kristalin ...
    Maca deui
  • Aplikasi Plastik

    Sektor naon anu nganggo plastik?Plastik dianggo dina ampir unggal séktor, kalebet pikeun ngahasilkeun bungkusan, dina wangunan sareng konstruksi, dina tékstil, produk konsumen, transportasi, listrik sareng éléktronika sareng mesin industri.Naha plastik penting pikeun inovasi? ...
    Maca deui
  • Plastik direkayasa

    Tim panalungtikan sarta pamekaran di AMETEK Specialty Metal Products (SMP) - dumasar dina Eighty Four, Pa, AS, geus dicokot minat kana kamampuhan munculna tina plastik.Usaha na parantos investasi waktos sareng sumber pikeun ngarobih alloy tinggi sareng bubuk stainless steel ...
    Maca deui
  • Bubuka pikeun Kotak Dahar beurang Biodegradable

    Naon téh kotak dahar beurang biodegradable?Kotak dahar beurang Biodegradable mangrupakeun kotak dahar beurang nu bisa didegradasi ku mikroorganisme (baktéri, kapang, ganggang) di lingkungan alam di handapeun aksi énzim, réaksi biokimia, ngabalukarkeun parobahan penampilan kapang kana kualitas internal, sarta tungtungna th.. .
    Maca deui
  • Bubuka pikeun Bahan Plastik

    PE nyaéta plastik poliétilén, stabilitas kimiawi, biasana dijieun tina kantong dahareun jeung peti, asam, alkali jeung cai uyah erosi solusi, tapi teu kalawan detergent basa kuat ngusap atawa soak.PP nyaéta palastik polipropilén, non-toksik, hambar, bisa immersed dina cai nu ngagolak dina 100 ℃ tanpa deformat ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2