Botol Cai Olahraga GYM Warna-warni Plastik

Katerangan pondok:

Modél: YH-WT05
Ngaran: Botol Cai Plastik
Bahan: PETG + PP
Warna: Sarua sareng Gambar atanapi Warna Adat
Ukuran: 11.2*31.2 cm
Kamampuh: 2.2L
Paket: 1PC Jeung Giftbox, Anjeun tiasa ngaropéa Paket.
Logo: Anjeun tiasa ngaropéa Logo di dinya

logo 1


Rincian produk

Tag produk

Pangukuran lebar:11,2 cm Jangkungna:31,2 cm
Bahan PETG jeung PP
Warna sadia Warna-warni
Inpo nu leuwih Botol cai motivasi urang gaduh kakuatan sareng spidol waktos anu béda
Perawatan sareng Pangropéa Dibersihkeun ku cai sabun, bilas sareng garingTeu cocog sareng gelombang mikro
Bantahan GAMBAR PRODUK JEUNG WARNAUnggal produk dina situs wéb Myplastichome mangrupikeun perwakilan tina produk anu saleresna.Urang nyobian nampilkeun gambar produk sakumaha akurat jéntré.Nanging, kusabab lampu sareng alat anu béda anu anjeun anggo, warna dina gambar tiasa rada bénten tina warna produk anu saleresna.

1.Stay Motivated sarta caian: botol cai motivational kami boga kakuatan béda jeung spidol waktu.Botol cai sareng jarami ngingetkeun anjeun nginum langkung seueur cai sareng ngabantosan anjeun ngalacak asupan cai sapopoe.Saé pikeun dianggo nalika sareng saatos latihan pikeun ngeusian deui hidrasi sareng kaséhatan sadayana.
Desain 2.Flexible: botol cai Inspirational, ngagunakeun pop-up design jarami silicone, dilengkepan food grade silicone jarami, pikeun mastikeun cai nginum séhat.Ngan klik tombol ku hiji leungeun pikeun muka.Mékanisme ngonci nyegah leakage.Botol cai motivasi ieu nganggo tali anu kuat pikeun gampang dibawa, cocog pikeun wadah cangkir mobil anjeun, wadah cangkir alat gim, ransel, jsb.
3.High kualitas, BPA bébas: The Inspirational botol cai dijieunna tina kualitas pangluhurna dahareun-grade copolyester sarta bisa nahan duanana cai panas tur tiis.Éta henteu ngandung bisphenol A sareng henteu toksik.Mulut botol cai 32-ounce ngamungkinkeun anjeun gampang ngeusian cai sareng és, sareng nambihan jeruk nipis sareng lemon.Ieu teu aman dishwasher.
pasangan kaséhatan 4.Perfect: cecekelan ergonomic sangkan ngayakeun leuwih nyaman.Botol cai sareng jarami ogé nganggo tali anu kuat.Gampang dioperasikeun, ngabantosan anjeun gancang rehydrate saatos latihan.Anjeun tiasa nyandak botol ieu sareng anjeun.Botol cai 32-ounce ieu sampurna pikeun gim, olahraga, kantor sareng kagiatan luar.
jasa 5.Attentive sarta jaminan kualitas: A rupa-rupa kelir caang Pribadi béda sadia, upami anjeun mibanda patalékan, mangga ngahubungan kami.Urang keukeuh nyadiakeun produk kualitas luhur jeung pangalaman balanja pikaresepeun pikeun unggal customer.Upami anjeun milarian botol cai plastik anu bergaya sareng aman, Prometheuz mangrupikeun pilihan anu pangsaéna!

Cina Plastik GYM Olahraga Botol Cai


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami