Kulkas Panyimpenan Box

Katerangan pondok:

Modél: YH7633
Ngaran: Box seger disegel
Bahan: PP + Silikon
Ukuran: badag: 1800ml 20.3*14.3*8.6cm
Leutik: 480ml 14 * 1. * 6,5cm
Warna: Lucency

logo 1


Rincian produk

Tag produk

Pangukuran Panjangna:20,3 cm diaméterna
lebar:14,3 cm diaméterna
Jangkungna:8,6 cm
Bahan PP + Silikon
Warna sadia Lucency
Inpo nu leuwih Jaga kulkas anjeun, goah, sareng langkung teratur kalayan set bin panyimpen anu jelas, sampurna pikeun dapur sareng kabutuhan rumah tangga
Perawatan sareng Pangropéa Dibersihkeun ku cai sabun, bilas sareng garing
Teu cocog sareng gelombang mikro
Bantahan GAMBAR PRODUK JEUNG WARNA
Unggal produk dina situs wéb Myplastichome mangrupikeun perwakilan tina produk anu saleresna.Urang nyobian nampilkeun gambar produk sakumaha akurat jéntré.Nanging, kusabab lampu sareng alat anu béda anu anjeun anggo, warna dina gambar tiasa rada bénten tina warna produk anu saleresna.
  • WADAH PENYIMPANAN W/LIDS - Simpen kulkas anjeun, goah, sareng langkung teratur kalayan set tong panyimpen anu jelas, sampurna pikeun dapur sareng kabutuhan rumah tangga.
  • PANDANGAN JELAS PIKEUN AKSES MUDAH — Tingali gancang naon anu disimpen di jero — Ngahémat waktos sareng repot milarian dina kulkas, freezer, atanapi kabinét goah anu pabalatak — Gampang ngagolongkeun barang-barang tuangeun sareng suplai dumasar kana panggunaan, ukuran, atanapi jinis.
  • MULTI-PURPOSE - Serbaguna pikeun bungbuahan, sayuran, barang rangkep, yogurts, barang kaléng, kotak inuman, kadaharan orok, bumbu, suplai beberesih, produk mandi, makeup, jeung leuwih - Cocog jeung dapur, pantry snack organizer, kabinet gudang organizer, lomari. , lomari, kamar karajinan, laundry / Utiliti kamar, kamar mandi, kantor, playroom tur leuwih
  • PORTABLE / STACKABLE - Cecekelan cut-out pikeun portability - Gampang ditarik kaluar rak, kaluar tina cabinets, jeung closets - Lightweight pikeun mawa sabudeureun imah, kantor, asrama kuliah, RV, sarta camper - Stackable tutup panutupanana pikeun maksimalkeun pungsi spasi
  • DESAIN RINGAN Awet - Tong organizer anu jelas sareng panutupanana - Dijieun tina plastik bening anu kuat - Gagang anu dipasang - Bisa ditumpuk - Bébas BPA - Bébas klorin - Bersih ku leungeun

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami