Retro 3 Tiers Sehat Sakola Lunch Box

Katerangan pondok:

Modél: YH-HF26
Bahan: PP + PS
Ukuran: 28.5*19*6.5 cm
Kamampuh: 1.3L
Beurat: 334g
Pakét: Kotak kado
Warna: Biru, Beureum
Pamaké anu cocog: Siswa, Patugas, Barudak, Ibu Rumah Tangga…

logo 1


Rincian produk

Tag produk

Pangukuran Panjangna:28,5 cm diaméterna
lebar:19 cm diaméterna
Jangkungna:6,5 cm
Bahan PS+PP
Warna sadia Beureum
Inpo nu leuwih Portabel 3-tiers lunchboxes.
Segel cincin karét kedap hawa / termoplastik.
Perawatan sareng Pangropéa Dibersihkeun ku cai sabun, bilas sareng garing
Microwave Aman
Bantahan GAMBAR PRODUK JEUNG WARNA
Unggal produk dinaMramatloka yplastichome mangrupakeun ngagambarkeun produk sabenerna.Urang nyobian nampilkeun gambar produk sakumaha akurat jéntré.Nanging, kusabab lampu sareng alat anu béda anu anjeun anggo, warna dina gambar tiasa rada bénten tina warna produk anu saleresna.

Hébat-3-Tiers-Sehat-Barudak-Plastik-Sakola-Dahar-Kotak

Katerangan:
【Teguh / Sehat / Bisa Digunakeun deui】: Kotak dahar beurang murangkalih sakola didamel tina plastik kelas dahareun kualitas luhur (bahan PP kelas 5), bébas BPA, kuat sareng awét, henteu gampang pegat, sareng tiasa dianggo deui kanggo waktos anu lami. .Gampang beresih.Dishwasher / microwave / kulkas aman.
【Desain anti bocor】: Kotak dahar beurang bento pikeun murangkalih ngagaduhan 4 kancing pikeun ngonci tutup luhur, sareng tutup luhurna gaduh cincin silikon pikeun nyegah cairanana bocor sacara efektif.Janten anjeun teu kedah hariwang ngeunaan éta bocor sareng ngotoran ransel anjeun.
【5 Desain Dipisahkeun Kompartemen】: Wadah tuang siang anu tahan bocor pikeun murangkalih sareng 5 kompartemen, anjeun tiasa ngatur rencana tuangeun anak anjeun sacara wajar, misahkeun tuangeun pokok, buah sareng jajanan, anu tiasa ngajaga kabiasaan tuang anu séhat sareng saimbang.
【Tingali Bergaya sareng Ukuran Sampurna】: Anjeun bakal nampi 3 kotak tuang siang, nyaéta oranyeu, biru sareng héjo.Jumlah sareng warna cekap pikeun kaperluan sapopoé.Kotak bento ieu ukuranana 28.5x19x6.5cm, ukuran anu sampurna cocog pikeun sadaya déwasa sareng murangkalih.
【100% Kasugemaan】: Balik deui / ngabalikeun duit pikeun wadah salad bento!Kami yakin pisan kana cangkir saos ieu, anjeun tiasa percanten ka kami lengkep, sabab kami tiasa ngontrol sadaya produksi sareng pilihan bahan, sareng gaduh jasa saatos penjualan anu saé, patarosan naon waé, punten ulah ragu nyerat kami, kami bakal ngalakukeun éta. nurutkeun kahayang anjeun nepi ka anjeun wareg!

Best-Pilih-3-Tiers-Sehat-Barudak-Plastik-Sakola-Dahar-Kotak


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami