Disegel seger Salad dahar beurang Bento Box

Katerangan pondok:

Modél: YH-2707
Bahan: PP
Kamampuh: 1900ml
Ukuran: 22*16.2*10.2 cm
Beurat: 403,5g
Jumlah: 30 PCS/CTN
Warna: Biru, Pink
Paket: Panas Ngaleutikan Film

logo 1


Rincian produk

Tag produk

Pangukuran Panjangna:22 cm diaméterna
lebar:16,2 cm diaméterna
Jangkungna:10,2 cm
Bahan PP
Warna sadia Beureum
Inpo nu leuwih Kotak makan siang 2 lapis portabel.
Segel cincin karét kedap hawa / termoplastik.
Perawatan sareng Pangropéa Dibersihkeun ku cai sabun, bilas sareng garing
Microwave Aman
Bantahan GAMBAR PRODUK JEUNG WARNA
Unggal produk dinaMramatloka yplastichome mangrupakeun ngagambarkeun produk sabenerna.Urang nyobian nampilkeun gambar produk sakumaha akurat jéntré.Nanging, kusabab lampu sareng alat anu béda anu anjeun anggo, warna dina gambar tiasa rada bénten tina warna produk anu saleresna.

Hébat-disegel-seger-Salad-dahar beurang-Bento-Box

Portabel sareng Gampang Dibersihkeun–Kapasitas ageung sareng desain konci anu ketat ngagampangkeun dibawa ka padamelan, perjalanan jalan, piknik atanapi bahkan ka sakola.Ieu rada merenah pikeun ngumbah wadahna dahar beurang stackable ku ngan disassembling unggal aksésori.Punten cuci tutupna, baki kompartemen, wadah ganti baju ku panangan, sareng mangkok salad tiasa dikumbah dina mesin cuci piring.

Gampang pas kana ransel atanapi kantong sareng sampurna pikeun piknik, kantor, gim, sakola, perjalanan, atanapi dimana waé.

Pikeun kaséhatan murangkalih sareng déwasa, wadah palastik salad kami didamel tina bahan anu aman, gratis BPA, awét, hambar, ramah lingkungan sareng henteu beracun.Éta aman pikeun gelombang mikro (punten buka sareng cabut tutupna nalika anjeun tuang dina microwave) aman pikeun freezer, aman pikeun mesin pencuci piring.(Kompartemen sareng tutupna kedah dikumbah nyalira sareng teu tiasa disimpen dina mesin pencuci piring)

Cincin Segel & Gesper Kedap pikeun Bukti Bocor anu Dikuatkeun–Dipasang sareng segel silikon sareng panutup segel 100%.Tetep salad anjeun seger sapopoe.Beda sareng kotak bento anu sanés, wadah salad bento ieu ngagaduhan 4 jepret pikeun nyegah tumpahan anu teu kahaja.

Tradisional-disegel-seger-Salad-dahar beurang-Bento-Box


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami