Pangatur Dapur Anggur

Katerangan pondok:

Modél: YH-02006
Bahan: PET
Ukuran: 11.3*4*8.3 cm
Warna: Lucency
Pakét: Tas Opp

logo 1


Rincian produk

Tag produk

Pangukuran Panjangna:11,3 inci
lebar:8 inci
Jangkungna:4 inci
Bahan PET
Warna sadia Lucency
Inpo nu leuwih Unggal rak nahan nepi ka 3 inuman botolan sareng tiasa dianggo nyalira atanapi ditumpuk tegak
Perawatan sareng Pangropéa Dibersihkeun ku cai sabun, bilas sareng garing
Teu cocog sareng gelombang mikro
Bantahan GAMBAR PRODUK JEUNG WARNA
Unggal produk dinaMramatloka yplastichome mangrupakeun ngagambarkeun produk sabenerna.Urang nyobian nampilkeun gambar produk sakumaha akurat jéntré.Nanging, kusabab lampu sareng alat anu béda anu anjeun anggo, warna dina gambar tiasa rada bénten tina warna produk anu saleresna.

Populér-Anggur-Dapur-Panyatur

Ngaran produk: Kulkas Anggur jeung Botol Cai Rak Holder
Warna: jelas
Ukuran: 3 botol
Bahan: palastik
Jenis pamasangan: countertop
Ukuran produk: 8 "x 11.3" x 4.3"

MULTIPURPOSE PIKEUN BARANG BOTOL
Unggal rak nahan nepi ka 3 inuman botolan sareng tiasa dianggo nyalira atanapi ditumpuk tegak.Ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyingkirkeun kabinét, lomari, atanapi kulkas anu pabalatak sareng ngajaga rohangan khusus pikeun anggur karesep anjeun.Idéal pikeun ngajaga botol anggur, sampanye, minuman keras, atanapi inuman anu teratur sareng ageung.Ogé gede pikeun botol cai, shakers, tumblers, shakers protéin jeung kendi Blénder.

ORGANISASI LOBA TEMPAT
Kalayan desain khusus, rak anggur ieu tiasa ditumpuk sacara vertikal sisi-sisi pikeun nyiptakeun tampilan anu saé.Gumantung kana spasi sadia, mindahkeun unggal sapotong sakumaha diperlukeun, tumpukan aranjeunna saluhur mungkin, atawa nempatkeun eta hiji tingkat jauh.Éta ngabantosan anjeun ngamaksimalkeun rohangan anjeun.

FUNGSIONAL, RAHASIA Pikeun ngarobih rohangan naon waé
Unggal rak ukuran 8″ x 11.3″ x 4″, janten pangatur anu efektif pikeun wadah cair sapertos botol anggur, cangkir / gelas / botol bir., gede pikeun RV Anjeun, kabin atawa apartemen leutik!

Gampang tumpukan DESAIN ELEGAN
Beda sareng panitia anggur sanés anu gaduh panyambungna alit atanapi ageung antara rak, pangatur anggur ieu gaduh 2 panyambungna anu ukuranana sareng condong anu matak ngagampangkeun tumpukan nalika ngadamel desain anu elegan sareng super kuat.Sababaraha set tiasa ditumpuk pikeun ngadamel sistem panyimpen nangtung pikeun maksimalkeun rohangan anjeun.

STYLISH JEUNG KOMPAK:
Desain modern, ramping sareng elegan nyampur sareng hiasan naon waé;idéal pikeun olahraga sarta kabugaran enthusiast ogé kulawarga sibuk;sampurna pikeun acara olahraga Anjeun salajengna, kelas yoga, workout, atawa salawasna nyaho dimana balik pikeun kaulinan;sampurna pikeun gyms sarta fasilitas olahraga.

TAHAN RUPA
Dijieun tina kualitas luhur, awét, unbreakable 100% dahareun aman BPA bébas plastic.Easy Care - usap beresih jeung sabun hampang jeung cai;Ulah nempatkeun dina dishwasher

Tradisional-Anggur-Dapur-Panyatur


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami